7-9 квітня
У Черкасах відбудеться масштабний книжковий фестиваль

7‒9 квітня 2017 року у Черкасах вперше відбудеться "Книжковий фестиваль". Співорганізатором заходу є очільниця обласного осередку Об'єднання українок "Яворина" Лариса Воропай. Також до організаторів як координатор видавців долучилася активістка "Студентської Свободи" Наталя Ярошенко.

Фестиваль триватиме три дні, протягом яких гості зможуть відвідати презентації нових книг, літературознавчі лекції та тренінги від цікавих спікерів, поспілкуватися з відомими українськими письменниками, зокрема Василем Шкляром, Іваном Семесюком, Лесем Подерв'янським, Леонідом Кононовичем, Мирославом Дочинцем, Братами Капрановими та ин. Учасниками фестивалю також будуть Володимир В'ятрович та його колеги з Українського інституту національної пам'яті.

Загалом протягом трьох днів очікується участь понад шістдесяти спікерів та сорока видавництв.

Гості фестивалю зможуть побувати не лише на лекціях, а й відвідати майстер-класи. Для наймолодших відвідувачів події функціонуватиме дитячий майданчик.

Заходи фестивалю будуть відбуватися на десяти локаціях у середмісті Черкас. Початок фестивалю 7 квітня о 12:00 у "Черкаській обласній філармонії", що за адресою вул. Хрещатик, 196. Там гості отримають програмки та ознайомляться з усіма подіями. Вхід на фестиваль вільний.