20-30 липня
Молодь Черкащини пройде вишкіл у таборі "Гайдамацьке Коло ‒ 2017"

З 20 по 30 липня 2017 року в Черкасах відбудеться вишкільно-патріотичний табір "Гайдамацьке Коло ‒ 2017", який проведе Всеукраїнська громадська організація "Сокіл" спільно з Центром національно-патріотичного виховання та за підтримки Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації. До участи в таборі запрошуємо молодь віком від 14 років.

Протягом 10 днів юні українці перебуватимуть у патріотичному колі в умовах таборової дисципліни. Програма табору побудована таким чином, щоб розвинути в таборовиків дві складові: силу та інтелект.

На них чекають військова та спортивна підготовка, морська справа, командні змагання (Теренова гра, "Лава на лаву" та инші), рукопаш, альпінізм, пейнтбол, страйкбол тощо. А також шуканка (квест), лекція з екосвідомості, історичні гутірки та мандрівки, теорія тотального опору, патріотичне виховання, школа виживання, тренінги з особистого розвитку.

Крім основної частини табору на учасників чекає багато вражень та невід'ємних складових таборового життя: нові знайомства з однодумцями, цікаві розмови та ігри, вечірня ватра та багато иншого.

Щоб взяти участь в таборі потрібно до 16 липня заповнити анкету за посиланням goo.gl, або звернутися за телефоном (093) 414-00-83.