30 вересня 2017
Олег Тягнибок візьме участь у заходах зі вшанування Анатолія Чупилки на Черкащині

30 вересня 2017 року лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок відвідає Канів Черкаської области, аби вшанувати воїна свободівської "Небесної чоти", "кіборга", депутата Черкаської облради Анатолія Чупилку. Окрім того, о 18:00 на майданчику літнього кінотеатру імені Юрія Іллєнка (набережна Дніпра) очільник націоналістів проведе зустріч із місцево громадою.

Протягом дня канівські свободівці проведуть низку заходів зі вшанування Анатолія Чупилки.

Націоналісти запрошують канівців на легкоатлетичний забіг імені Анатолія Чупилки. Стартує змагання о 12:00 за маршрутом від ЗОШ № 1, що за адресою: вул. 1-го Травня, б. 76, до ЗОШ № 6 на вул. Шевченка, б. 83.

О 14:30 у читальному залі міської бібліотеки імені Тараса Шевченка (вул. Шевченка, б. 47) за участі заступника Голови ВО "Свобода" з питань політичної освіти Юрія Сиротюка відбудеться презентація брошури про Анатолія Чупилку "Він Жив. Він Житиме Вічно".

О 16:30 свободівці запрошують громаду на толоку, де планують облаштувати квіткову клумбу біля літнього кінотеатру імені Юрія Іллєнка (набережна Дніпра).

О 19:30 показ тематичного фільму про російсько-українську війну в літньому кінотеатрі імені Юрія Іллєнка.