7 травня
100 днів "Свободи" націоналісти звітуватимуть у Черкаській міськраді

7 травня 2018 року свободівці прозвітують за 100 днів роботи в Черкаській міськраді та органах місцевого самоврядування.

Прес-конференція на цю тему розпочнеться о 13:00 в кабінеті 206 приміщення Черкаського міськвиконкому, що за адресою: вулиця Байди-Вишневецького, будинок 36.

Свободівці запрошують журналістів та громаду відвідати звіт. Ви ознайомитеся зі здобутками команди націоналістів та їхніми планами на найближче майбутнє.

Нагадаємо, що 6 лютого 2018 року свободівця Ярослава Нищика обрали секретарем Черкаської міськради. Тоді ж заступниками міського голови стали націоналісти Юрій Ботнар та Ігор Коломоєць. Саме вони будуть спікерами на прес-конференції.

Також прозвітують чиновники-свободівці: директор департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов і директор департаменту соціальної політики Олег Гудзенко. Окрім цього, розкажуть про здобутки на комунальних підприємствах "Диреція Парків" та "Міськсвітло" заступники їх директорів свободівці Андрій Куча та Павло Собко.

Прес-служба ВО "Свобода"