18-19 серпня
У Тальному відсвяткують День міста

18-19 серпня 2018 року у місті Тальне (Черкаська область) відбудуться заходи до Дня міста. Тальнівська міська рада запрошує усіх охочих на свято, де відвідувачі зможуть познайомитися із історією та сучасністю міста.

Святкування розпочнуться у "Лісопарку" із польової кухні та гутірок. Другого дня планується відкриття виставок у Центральній бібліотеці та Тальнівському музеї історії. Всі учасники дійства зможуть долучитися до святкової ходи від площі біля собору до площі Незалежності, де відбудеться підняття державного прапора. Урочисте відкриття заходу пройде на "Співочому полі", де на відвідувачів чекатиме святковий концерт місцевих гуртів, фаєр-шоу від театру вогню "Сварожичі" та святкова дискотека. "Ми запрошуємо всіх відсвяткувати цей день разом з нами та доторкнутися до сторінок нашої історії на лекціях, фотовиставках, взяти участь в урочистостях", - закликав містян голова Тальнівської ОТГ свободівець Олексій Юрченко.